lørdag 10. februar 2018

Kjell Gunnars turblogg


Blant mine favorittblogger å følge er Kjell Gunnars turblogg høyt oppe på min bloggliste. Kjell Gunnar driver nemlig et friluftsliv jeg liker å lese om.

Kjell Gunnar har blogget om turlivet sitt siden 2014 og har fine turer å vise til. Både i tekst og bilder formidler han turlivet sitt både lokalt og litt lenger unna.

Vi har felles kjærlighet for den avhengighetsskapende naturen rundt Femunden og i særdeleshet Femundsmarka. Sjekk f.eks. kanoturen hans da han dro opp en Rogenørret på hele 3,1 kilo! En fantastisk opplevelse må det ha vært!

Kjell Gunnar driver et friluftsliv etter min smak og det kommer godt til uttrykk på bloggen hans. Det er trivelig å lese om turene hans gjennom bilder og tekst som han formidler godt synes jeg.

En finfin turblogg jeg virkelig anbefaler å kikke innom!

2 kommentarer:

Kjell Gunnar Klaksvik sa...

Åhhh... Tusen takk, Bjarne, for et blogginnlegg som er ren motivasjon for meg til å fortsette bloggingen! :)
Femundsmarka, ja. Lengselen dit har vokst i løpet av vinteren. Jeg følte meg mettet etter fjorårets tur. Elendig fiske og regn hver dag gjorde at jeg tenkte at det blir en god stund til neste tur, men nå er det klart at det blir Femundsmarka i år også. Men planene er ikke klare, fottur, kanotur. Gjensyn med Muggsjøen eller prøve storrøya i kratlland? Det som er klart er at det blir tur i juni, mest sannsynlig rett etter skoleslutt.

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Da treffes vi kanskje!? Jeg tenker kanotur fra Käringsjön f.o.m. 23. juni og en 12-14 dagers rundtur inkl. en fottur nord for Revsjøen mot Mugga. :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.